divendres, 30 de novembre del 2012

LA GALLINETA XERRAPETA

La Gallineta xerrapeta és un conte de David Ezra Stein:  és l'hora d'anar a dormir de la gallineta roja i li reclama al seu pare un conte. Però cada vegada que comença un conte nou, la gallineta xerrapeta l'interromp. Des de Hansel i Gretel fins a La Caputxeta Vermella, la gallineta no es pot estar d'irrompre els contes per salvar els seus personatges. Finalment el pare, cansat de ser interromput, demana a la gallineta que li llegeixi un conte.

Si el voleu sentir sencer, aquí teniu la versió dels nens i nenes de la classe.
Els dibuixants són: Joan Asensio, Joan Alonso, Martí, Jan Garcia, Jofre, Cristina, Martina, Daniel, Gonzalo, Jara, Beatriz, Marc i Neil.
La veu és de: Carme, Maria Gallego, Raquel, Jan Capdevila, Mireia, Adrian, Xavier, Ariadna, Maria Ribas i Pol.


2 comentaris:

  1. Aquest conte no el coneixíem i ens ha agradat molt. És molt divertit intentar reconèixer, o endevinar, de qui és cada veu; fins i tot ens costa identificar la veu de la Mireia!

    Marta.

    ResponElimina
  2. Després d'haver llegit l'original, que ens ha agradat molt per la simpatia dels seus dibuixos i de la història, he de dir que m'agrada més la versió dels ocells. La vostra versió és encara més simpàtica i divertida, i el conte agafa vida amb les vostres narracions. Hem passat una estona molt divertida. Moltes gràcies!

    Esperarem impacients el proper conte animat!

    Marta.

    ResponElimina